У Дніпрі встановили особу дівчини, чиє тіло знайшли в чемодані у сміттєвому баці

У Дніпрі встановили особу дівчини, чиє тіло знайшли в чемодані у сміттєвому баці

Укрінформ
Поліція Дніпра встановила особу дівчини, чиє тіло було знайдено в чемодані у сміттєвому баці. Це 19-річна жителька Новомосковського району, яка останній час проживала в м. Дніпро.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

«Згідно з довідкою судово-медичної експертизи смерть дівчини настала внаслідок тупої травми шиї та механічної асфіксії», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У місті Дніпро в чемодані знайшли тіло молодої дівчини

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного вбивства, поліція вживає заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до злочину.

Вже встановлено коло знайомих вбитої, з якими на даний час працюють слідчі.

Самі ж родичі померлої підтвердили ЗМІ її особистість - її звуть Дарія Білоус та на момент смерті їй було 19 років.

Дарія була родом з Харківської області, в Дніпро приїхала тоді, коли поступила в коледж на 12-му кварталі. Жила там же, в гуртожитку, і з моменту приїзду в місто перебувала під опікою місцевих соціальних служб — її батьків позбавили батьківських прав, коли дівчині було 17 років.

Читайте також: На Одещині у приватному будинку вбили 4 осіб, підозрюваного затримали

Відомо, що Новий рік дівчина відзначала в Києві, в четвер - 3-го січня - вона в останній раз вийшла на зв'язок, повідомивши, що з нею всіх добре і вона їде додому. Вже на наступний день її телефон був відключений. З ким вона святкувала, в якій компанії поверталася додому і куди пішла по приїзді - ніхто не знає.

Як повідомяв Укрінформ, 4 січня у Дніпрі, близько 15-ї у чемодані у сміттєвому баці біля житлового будинку було виявлено померлу дівчину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-