На Луганщині майже 4 тисячі споживачів залишилися без світла через негоду

На Луганщині майже 4 тисячі споживачів залишилися без світла через негоду

Укрінформ
У суботу, 5 січня, через погіршення погодних умов на підконтрольній Луганщині без електропостачання залишились 3711 споживачів.

Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання".

«Масові знеструмлення охопили населені пункти на півдні підконтрольної частини області, також одне з аварійних відключень сталося в Старобільську. Так, на території обслуговування Попаснянського району електричних мереж (РЕМ) без світла перебуває село Катеринівка (303 абоненти). Проведення відновлювальних робіт можливе лише за погодженням від ЗСУ», - повідомляє прес-служба.

На території обслуговування Станично-Луганського РЕМ повністю знеструмленим виявилося село Вільхове, частково знеструмлені – Макарове, Валуйське. Загалом 2820 споживачів.

Читайте також: Жителі Луганщини заборгували півтора мільярди за комуналку

На території обслуговування Щастинського РЕМ частково без світла залишились жителі села Петропавлівка (384 абоненти). На території обслуговування Старобільського РЕМ без світла залишились 204 споживачі в самому місті Старобільськ. Причина аварійного відключення встановлена, наразі організовані роботи із заміни трансформатора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-