Жителі Луганщини заборгували півтора мільярди за комуналку

Жителі Луганщини заборгували півтора мільярди за комуналку

Укрінформ
Населення Луганської області у листопаді минулого року сплатило за житлово-комунальні 36,9% нарахованих за цей період сум, за постачання електричної енергії – 85,6%. Борг населення становив на цей період близько 1,5 млрд грн.

Такі дані оприлюднило сьогодні ГУ статистики в Луганській області.

«На кінець листопада 2018 р. заборгованість населення зі сплати за постачання природного газу становила 762,7 млн грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 369,6 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 95,0 млн грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 102,1 млн грн, за вивезення побутових відходів – 14,8 млн грн, за постачання електричної енергії – 81,8 млн грн», - йдеться в експрес-випуску облстату.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год), на одного власника особового рахунку у листопаді минулого року становили 1623,3 грн.

Читайте також: Держенергоефективності: В Україні торік уклали ЕСКО-договорів на 200 мільйонів

Як зазначається, у січні–листопаді 2018 року з населенням було укладено 4333 договорів щодо погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 28,2 млн грн. Сума внесених платежів, з урахуванням довгострокових договорів, становила 27,6 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-