Працівникам

Працівникам "Селидіввугілля" почали виплачувати зарплатні борги

Укрінформ
Працівникам ДП "Селидіввугілля" почали перераховувати заборговану зарплату - залишок недоплаченої зарплати за червень і 70% заробленого за вересень 2018 року.

Але протести тривають: четверо з п'яти голодувальників продовжують свою акцію, страйкують співробітники непромислових відділів. Про це повідомляє прес-служба Конфедерації вільних профспілок України.

"За словами Сергія Павлова (голова первинного осередку НПГУ шахти «1/3 Новогродівська» ДП «Селидіввугілля». - ред.), комісія з розподілу коштів, які вчора надійшли на рахунок ДП «Селидіввугілля» від ДП «Держвуглепостач» за раніше відвантажене вугілля, закінчила свою роботу, й зараз на банківські картки працівників непромислової групи усіх чотирьох шахт ДП перераховується залишок недоплаченої зарплати за червень і 70% заробленого за вересень. Учасники акції протесту припиняти її не мають наміру, бо хочуть отримати усі заборговані кошти", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Павлова, сьогодні зранку через погіршення стану здоров'я припинила голодування працівниця вуглехімічної лабораторії №3 шахти «Курахівська» Тетяна Анайко. Четверо співробітників копальні третій день продовжують голодування.

Продовжується також і акція протесту працівниць непромислової групи ДП «Селидіввугілля»: працівниці лабораторії, відділів технічного контролю, планового та інших приходять на роботу, але до виконання своїх обов'язків не приступають. Тому підприємство й надалі не здає звітів, не вирішуються й інші питання.

Читайте також: Роботу шахти "Курахівська" на Донеччині паралізував страйк

Як повідомляв Укрінформ, 2 січня двоє працівників шахти "Курахівська", що на Донеччині, оголосили голодування через невиплату зарплат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-