У Чернівцях попрощались із загиблим на сході військовим

У Чернівцях попрощались із загиблим на сході військовим

Фото
Укрінформ
У Чернівцях попрощались із військовим Віталієм Онофрейчуком, який загинув від прямого попадання міни у бліндаж ще в листопаді минулого року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Тіло Онофрейчука зустріли у с. Атаки на межі Чернівецької області сьогодні вночі. З самого ранку відбулася служба в церкві Різдва Пресвятої Богородиці і святого Антонія. Церемонія прощання відбулася на Центральній площі Чернівців, а поховали Героя на Алеї Слави у Чернівцях.

У Чернівцях попрощались із загиблим на сході військовим / Фото: Віталій Олійник, Укрінформ

Читайте також: На Буковині провели в останню путь воїна, у якого в зоні ООС зупинилося серце

«Віталій Онофрейчук служив сержантом, командиром 2-го відділення 2-го взводу 1-ї гірсько-штурмової роти 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Він загинув 17 листопада минулого року в районі селища міського типу Новотошківське Попаснянського району Луганської області внаслідок прямого попадання міни в бліндаж. До цього часу тривала експертиза ДНК, яка підтвердила його загибель», – розповіли у Чернівецькому обласному військовому комісаріаті.

Віталій Георгійович Онофрейчук народився 22 квітня 1981 року. З 2001 по 2006 роки служив у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади, в 2001-2002 брав участь у миротворчій місії в Косово. 30 січня 2017 року вступив на військову службу за контрактом, 27 серпня 2018 року підписав черговий контракт.

У нього залишилися батьки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-