На Буковині провели в останню путь воїна, у якого в зоні ООС зупинилося серце

На Буковині провели в останню путь воїна, у якого в зоні ООС зупинилося серце

Фото
Укрінформ
У Чернівцях на Центральній площі попрощалися зі старшим лейтенантом Ігорем Тарновецьким, який помер у зоні проведення ООС від раптової зупинки серця.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

"29 грудня на Центральній площі Чернівців віддали останню шану військовослужбовцю 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ старшому лейтенанту Ігорю Тарновецькому, котрий помер у зоні проведення ООС", - йдеться у повідомленні.

Тарновецький народився 12 червня 1985 року у селі Неполоківці Кіцманського району. Був начальником геоінформаційної служби штабу військової частини А0666. 3 серпня 2016 року Чернівецьким МВК Чернівецької області був призваний на службу за контрактом.

У Чернівцях попрощались із військовим АТО, який помер від раптової зупинки серця / Фото: Олійник Віталій, Укрінформ

Він помер в зоні Операції Об’єднаних Сил в населеному пункті Курахове Донецької області від зупинки серця. У військового залишились батько та сестра, які поживають в с.Оршівці Кіцманського району. Там і буде поховано військовослужбовця.

Читайте також: На Прикарпатті поховали бійця полку "Азов" Івана Стефанишина

"З усіх навколишніх сіл вздовж траси Чернівці – Снятин люди на колінах зустрічали Героя. Попрощатися з бійцем, провести його в останню путь прийшли його близькі, друзі, побратими, волонтери, представники обласної державної адміністрації та керівництво району", - зазначили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-