На Львівщині зіштовхнулися автоцистерна й мікроавтобуси, є жертви

На Львівщині зіштовхнулися автоцистерна й мікроавтобуси, є жертви

Фото
Укрінформ
У Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю автоцистерни й двох мікроавтобусів загинули двоє людей і п’ятеро постраждали.

Про це Укрінформу повідомила речник обласного управління Нацполіції Світлана Добровольська.

“У Городоцькому районі внаслідок зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами двоє осіб загинули, ще п’ятьох доставлено у лікарню.

На Львівщині зіштовхнулися автоцистерна й мікроавтобуси, є жертви / Фото: Поліція Львівської області, Facebook

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 січня близько 6.00 на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Бар”, - зазначила Добровольська.

Як попередньо встановили поліцейські, сталося зіткнення автоцистерни і двох мікроавтобусів - Mercedes Sprinter та Renault Master.

Від отриманих травм двоє людей загинули на місці події. Ще п’ятьох людей із травмами доставлено у лікарню, діагнози уточнюються.

Читайте також: Фура протаранила придорожнє кафе на Хмельниччині, троє загиблих

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, а також особи усіх учасників автопригоди. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: www.facebook.com/MVS.LVIV/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-