У сніговому полоні застрягли 12 автобусів із пасажирами

У сніговому полоні застрягли 12 автобусів із пасажирами

Фото
Укрінформ
Наразі на кількох ділянках українських доріг утворилися затори, у яких стоїть близько 800 автомобілів, зокрема — 12 автобусів з пасажирами.

Про це заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Працює надзвичайний штаб, до якого увійшли представники Нацполіції, ДСНС та Укравтодору. Наразі маємо кілька ділянок доріг, де утворились затори. У них перебуває близько 800 автомобілів, зокрема ­– 12 автобусів з пасажирами. Поліцейські витягують транспорт зі снігових заметів та надають допомогу людям", ­– зазначив Фацевич.

За його словами, на автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту відновлено, часткове обмеження залишається на двох ділянках доріг. Зокрема - поліція за необхідності обмежує рух для надання доступу снігоприбиральній техніці на автошляхах М-03 (між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Бригадирівка Хорольського р-ну) та Н-08 (Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь між селами Липове та Бугаївка Глобинського р-ну).

Він додав, що вже надано допомогу у буксируванні близько 140 транспортних засобів, у яких перебувало близько 265 осіб.

Уточнюється, що загалом упродовж двох діб негоди поліцейські вивільнили близько 650 автомобілів зі снігових заметів та допомогли понад 1,5 тисячі громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-