На Полтавщині через негоду утворився 20-кілометровий затор

На Полтавщині через негоду утворився 20-кілометровий затор

Укрінформ
На Полтавщині та Черкащині через негоду ускладнено рух на трьох трасах, де утворилися затори. 

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Ускладнено рух на автошляху М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Червоне Хорольського р-ну (затор близько 20 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Загалом залучено девять одиниць техніки та 17 чол., в тому числі від ДСНС 10 чоловік о/с та п'ять одиниць техніки, з них три пересувні пункти обігріву", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове. У заторі перебувють близько 50 автомобілів. Організовано пункт обігріву у приміщенні школи с. Святилівка (розміщено 125 чол.). Загалом залучено дев'ять одиниць техніки та 21 чоловік, у тому числі від ДСНС 14 чоловік та чотири одиниці техніки з них два пересувних пункти обігріву. 

До Полтавської області додатково направлено важку інженерну техніку (ІМР -  МЦШР ДСНС України та БАТ – Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС).

У Черкаській області ускладнено рух на автошляху Золотоноша - Кременчук (траса Н-08) на ділянці поблизу села Тимченки Чорнобаївського району. У заторі залишається близько 10 транспортних засобів. Загалом залучено три одиниці техніки та дев'ять чоловік, у тому числі від ДСНС одна одиниця техніки та 5 чоловік о/с.

Читайте також: В Україні через негоду без світла залишаються 479 населених пунктів

Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великовагового та громадського транспорту у Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях.

Загалом надано допомогу у буксируванні понад 650 транспортних засобів, в яких перебували близько 1 тис. 500 осіб. Для надання допомоги у буксируванні транспортних засобів від ДСНС залучалося понад 900 осіб та 250 од. техніки.

Для забезпечення проїзду на дорогах від Укравтодору залучено 1 тис. 923 чол. та 1 тис. 383 одиниці техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-