ДТП у Харкові: нова експертиза встановила, що Зайцева їхала 106 км/год

ДТП у Харкові: нова експертиза встановила, що Зайцева їхала 106 км/год

Укрінформ
Суд у справі про смертельну ДТП в Харкові долучив до справи дані нової автотехнічної експертизи швидкості руху авто Олени Зайцевої.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в суді.

"Суд долучив до справи автотехнічну експертизу швидкості автомобіля Зайцевої, яка була проведена в Дніпропетровському науково-дослідному інституті судових експертиз за заявою адвоката водія Volkswagen Геннадія Дронова", - зазначили в суді, не назвавши масштабу швидкості.

У засіданні, додали в суді, оголошено перерву до 8 січня 2019 року - всі сторони мають встигнути ознайомитися з результатами експертизи. Оцінку цих доказів буде надано судом у нарадчій кімнаті під час ухвалення судового рішення.

У той же час, як сказав журналістам захисник Дронова Сергій Перепелиця після суду, посилаючись на дані нової експертизи, середня швидкість руху авто Lexus - 106 км / год: "Водій міг зупинити свій автомобіль до стоп-лінії, якби рухався зі встановленою швидкістю".

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: суд продовжив арешт Зайцевій і Дронову

"Експерти виключили пункт "Правил дорожнього руху", який Дронов, за версією слідства, порушив, тобто, причинного зв'язку між порушенням і моментом ДТП немає", - сказав Перепелиця.

Як повідомляв Укрінформ, Зайцева і Дронов звинувачуються за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті якого загинули декілька людей) КК України з санкцією до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-