У Вінниці через

У Вінниці через "подарунок на Миколая" призупинили навчання в школі

Відео
Укрінформ
У Вінниці через «випробування» старшокласницею балончика з перцевим газом довелось призупиняти навчання у загальноосвітній школі №18.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила заступник директора з виховної роботи ЗОШ №18 Ірина Матковська.

«Дівчинка-старшокласниця принесла до школи балончик з перцевим газом і вирішила випробувати його в туалеті на другому поверсі. Каже, що це був подарунок батька на Святого Миколая. Дитина не подумала про наслідки, каже, що уроки зривати не хотіла», - розповіла Матковська.

За її словами, через інцидент дітей, які навчалися на «загазованому» другому поверсі довелося відпустити додому, а в решті шкільних приміщень навчальний процес після провітрювання продовжився.

Для запобігання тяжких наслідків від застосування шкідливої речовини до школи викликали «швидку». Одного школяра, у якого виникла алергія, медики забрали до лікарні, кільком учням, які звернулися до шкільного медпункту, дали антигістамінні препарати.

Читайте також: У школі на Одещині школярка розпилила перцевий газ: є постраждалі

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації поліції у Вінницькій області, на місці інциденту працювали співробітники ювенальної поліції. Інформацію про велику кількість постраждалих, яка поширилася у соціальних мережах, у відомстві спростовують.

Фото: vezha.vn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-