У Харкові відкрили справу через відсутність опалення у квартирах містян

У Харкові відкрили справу через відсутність опалення у квартирах містян

Укрінформ
У Харкові відкрито провадження через відсутність опалення у деяких квартирах містян.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив депутат Харківської облради, лідер громадської організації "Харківський антикорупційний центр" (ХАЦ) Дмитро Булах.

"У середині листопада до мене стали писати про відсутність тепла у помешканнях. Далі - більше. Тоді наша організація разом з представниками інформаційної агенції ІА "Kharkiv Today" організували збір підписів мешканців міста, які залишились без опалення. Люди писали майже з усіх районів міста, у тому числі, Олексіївського та Салтівського житлових масивів, Одеської, центру міста. Колективне звернення до прокуратури області підписали близько ста людей. Ці зернення ми передали у прокуратуру та голові Харківської ОДА Юлії Світличній", - зазначив Булах.

За його словами, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Наразі слідчі Головного управління Нацполіції в Харківській області розслідують кримінальне провадження за фактами службової недбалості посадових осіб КП "Харківські теплові мережі".

Читайте також: На фестивалі у Житомирі зігріватимуть теплими панчохами та рукавичками

Як повідомляв Укрінформ, 12 листопада у Харківській міськраді оголосили, що до опалення підключені усі будинки міста. Того ж часу, за словами головного інженера КП "Харківські теплові мережі" Євгена Зінченка, з 15 жовтня до 12 листопада зафіксовано 608 пошкоджень на внутрішніх мережах. При цьому на підприємстві працює лише третина від необхідної кількісті робітників-зварювальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-