Військові тероборони Запорізької області склали присягу

Військові тероборони Запорізької області склали присягу

Фото
Укрінформ
Сьогодні в Запоріжжі на Майдані Героїв пройшла урочиста церемонія складання присяги військовослужбовцями батальйонів тероборони на вірність українському народові.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У зв’язку із введенням воєнного стану маємо наказ розгорнути на території області бригаду територіальної оборони. Присягу на вірність українському народові урочисто склали військовослужбовці бригади територіальної оборони Запорізької області - особовий склад військової частини А7038. В ній буде орієнтовно до 2700 військовослужбовців, 6 батальйонів, які дислокуються у м. Запоріжжя, м. Мелітополь, Бердянськ, Пологи, Кам’янка-Дніпровська», - сказав голова Запорізької обласної адміністрації Костянтин Бриль.

Костянтин Бриль
Костянтин Бриль

Журналіст та боєць АТО Володимир Москаленко сьогодні один з тих, хто увійшов до лав 110 окремої бригади територіальної оборони. 20 серпня 2014 року він, у складі першого батальону «Волинь», проходив службу в Єнакієво, Світлодарську, Горловці. Говорить, що зараз готовий до захисту країни, як і чотири роки назад.

Володимир Москаленко
Володимир Москаленко

Після складання присяги військовозобов’язані призвані на навчальні збори.

Військовослужбовці бригади територіальної оборони Запорізької області склали присягу / Фото: Смольєнко Дмитро, Укрінформ

Читайте також: ООС: окупанти гатили з БМП та зенітної установки, один військовий поранений

Завданням територіальної оборони є захист та охорона важливих інфраструктурних та соціальних об’єктів, участь в охороні громадського порядку та патрулюванні вулиць, попередження проникнення диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-