Сніг прибирають понад 1600 одиниць техніки, дороги розчищені — Укравтодор

Сніг прибирають понад 1600 одиниць техніки, дороги розчищені — Укравтодор

Укрінформ
Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, стан покриття — в західних і Луганській областях місцями засніжений, в решті областей переважно сухий.

Про це повідомляє Укравтодор.

“Станом на 10.00 16 грудня 2018 р. сніг помірної інтенсивності — у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях, де за нічний час доби випало від 5 до 15 см снігу. Місцями невеликий сніг у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Луганській та Донецькій областях з товщиною сніжного покриву 1-5 см. На решті території без опадів. Середня температура повітря на більшій території країни коливається від -1 до -6°. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг, де є загроза виникнення ожеледиці — здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.

“Стан покриття на дорогах державного значення в західних та Луганській областей місцями засніжений, в решті областей переважно сухий. На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу. Висота снігового покриву 5-12 см. Температура повітря -2 — -7°С. Стан покриття переважно засніжений”, — додали в Укравтодорі.

Читайте також: Через негоду на дорогах Тернопільщині оголосили "жовтий" рівень загрози

Уточнюється, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 561 одиниця техніки та 943 робітники, в черговому режимі — 1056 одиниць техніки та 1425 робітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-