Культові споруди в усіх регіонах перебувають під посиленою охороною — МВС

Культові споруди в усіх регіонах перебувають під посиленою охороною — МВС

Укрінформ
Культові споруди в усіх областях України перебувають під посиленою охороною, правоохоронці покладуть край будь-яким провокаціям навколо Об'єднавчого собору.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, повідомляється на сторінці МВС у Facebook.

«Будь-які провокації, спроби нагнітання ситуації навколо Об’єднавчого собору як у столиці, так і в регіонах, будуть суворо припинятися. Правоохоронці забезпечують безпеку громадян під час заходів на Софійській площі у Києві. Також під посиленою охороною перебувають інші культові споруди в усіх областях", - зазначив Яровий.

Він також підкреслив, що поширена у ЗМІ інформація про захоплення Спасо-Преображенського кафедрального собору у Вінниці не відповідає дійсності.

Читайте також: На Софійській площі затримали двох людей зі зброєю

"Всі намагання спекулювати на темі Об’єднавчого собору у такий важливий для держави час недопустимі. Тому закликаємо представників ЗМІ публікувати виключно перевірену інформацію», - сказав Яровий.

Як відомо, Об’єднавчий собор зі створення помісної Української православної церкви та обрання її очільника проходить 15 грудня у Національному заповіднику “Софія Київська”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-