Сніг не затримав жодного потяга - Укрзалізниця

Сніг не затримав жодного потяга - Укрзалізниця

Укрінформ
За минулу добу для розчищення снігу на залізничній інфраструктурі було залучено понад 6,3 тис. працівників, задіяно 5 снігоочисних колійних машин, затримок поїздів не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Залізничники продовжують очищати від снігу колії, перони, стрілочні переводи й іншу інфраструктуру. Упродовж минулої доби в роботах взяли участь понад 6,3 тисяч залізничників, було задіяно 5 снігоочисних колійних машин. Роботи проводилися майже на всій території України", - йдеться у повідомленні.

Найбільший покрив снігу зафіксовано на Південній, Південно-Західній та Одеській залізницях. Загалом залізничники вже прибрали від снігу понад 8,5 тис. стрілочних переводів, 390 пасажирських платформ та 275 переїздів.

Запізнень та затримок поїздів минулої доби через негоду не зафіксовано.

Читайте також: Негода в Україні: усі дороги розчищені від снігу

Укрзалізниця закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови. У компанії також просять пасажирів бути уважними та слухати оголошення на вокзалах. У разі виникнення зауважень і пропозицій щодо обслуговування пасажирів просимо інформувати на гарячу лінію «Якість та сервіс» за номером: 0800-50-3111.

Як повідомлялося, для очищення станцій і платформ від снігу залізничники підготували 110 снігоочисних та 85 снігоприбиральних машин. Укрзалізниця також підготувала до зимових пасажирських перевезень 2812 вагонів, з них 2178 вагонів – на комбінованому опаленні та 634 – на вугільному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-