Водій рейсового автобуса Київ-Ізмаїл віз посилку з радіокерованим вибуховим пристроєм

Водій рейсового автобуса Київ-Ізмаїл віз посилку з радіокерованим вибуховим пристроєм

Відео
Укрінформ
Співробітники Ізмаїльського відділу поліції Одеської області розслідують обставини замаху на злочин, скоєний невідомим зловмисником, що передав водію рейсового автобуса Київ-Ізмаїл пакунок із радіокерованим вибуховим пристроєм. 

     Однак у кінцевому пункті маршруту за багажем ніхто не з'явився, і водій повідомив про посилку поліції, а прибулі вибухотехніки знешкодили привезений у коробці вибуховий пристрій. Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції

     "Про небезпечну посилку повідомив правохоронцям водій рейсового автобуса. Саморобний радіокерований вибухово-запалювальний пристрій у коробці йому передав на столичному вокзалі невідомий. Багаж мали забрати по прибутті в Ізмаїл. Однак одержувач не з'явився, і перевізник через кілька днів відкрив коробку, в якій виявив підозрілі предмети", зазначили в поліції.

Читайте також: У Києві "замінували" відразу два суди

     Під час огляду вмісту коробки фахівці вибухотехнічного управління ГУ НП в області виявили і розрядили радіокерований саморобний вибухо-запалювальний пристрій.

     За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст .14 (готування до злочину) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Складові частини вилученого вибухового пристрою передано на експертне дослідження.   

     Слідчі здійснюють заходи щодо встановлення осіб, причетних до події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-