На Сумщині збільшують кількість блокпостів

На Сумщині збільшують кількість блокпостів

Воєнний стан
Укрінформ
У Сумській області, де разом ще з 9 регіонами з 28 листопада запроваджено воєнний стан, поступово зростає кількість блокпостів.

Про це за підсумками наради з керівниками райдержадміністрацій та органів місцевого самоуправління повідомив заступник голови Сумської ОДА Іван Боршош.

"Днями на території області встановили ще три блокпости, і тепер їх в регіоні загалом нараховується 37. З них – 25 стаціонарних та 12 – мобільних, де у цілодобовому режимі несуть службу працівники поліції та військовослужбовці", - зазначив посадовець.

За його словами, керівництву на місцях дане доручення забезпечити умови для належного та безперебійного функціонування блокпостів.

Читайте також: На Сумщині функціонують 34 блокпости

"Вони мають бути теплими і комфортними, обладнані камерами відеоспостереження, адже це насамперед безпека як працівників поліції та військових, так і здійснення відповідного контролю щодо дотримання конституційних прав громадян", - наголосив Боршош.

Також заступник голови облдержадміністрації порушив питання щодо необхідності забезпечення цілодобового патрулювання автотранспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-