У школах Краматорська продовжили карантин через грип

У школах Краматорська продовжили карантин через грип

Укрінформ
У загальноосвітніх школах Краматорська через збільшення випадків захворюваності дітей на грип та ГРВІ продовжили карантин до 17 грудня включно.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі Краматорської міської ради.

«Враховуючи рекомендації Краматорської міської філії ДУ «Донецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» та лікарів-інфекціоністів, було прийняте спільне з освітянами рішення про подовження карантинних заходів для учнів загально-освітніх шкіл Краматорська до 17 грудня включно», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що сьогодні, 11 грудня, у міській раді відбулося засідання оперативного штабу з координації діяльності по запобіганню поширення серед населення міста захворювання на грип під головуванням заступника міського голови Юрія Люльки.

За інформацією, яку надали медичні працівники, у місті продовжує спостерігатися швидка динаміка розповсюдження захворюваності серед школярів. Збільшилась кількість випадків захворюваності серед населення міста й в цілому.

Читайте також: Школи Сєвєродонецька через грип закрили на карантин

Тому також у місті призупинено проведення культурно-масових заходів в закладах культури, що підпорядковуються управлінню з гуманітарних питань Краматорської міської ради. Призупиняються заняття й в естетичних та спортивних школах.

У міськраді підкреслили, що, зокрема, для стаціонарного лікування дітей, хворих на грип та ГРВІ, наразі у лікарнях міста наявні усі необхідні медичні препарати. Так само на даний час медичне територіальне об’єднання забезпечене швидкими тестами для діагностики грипу.

Як повідомляв Укрінформ, у Краматорську з 5 по 11 грудня включно були призупинені навчання у школах через збільшення випадків захворюваності дітей на грип та ГРВІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-