Поліція затримала серійних крадіїв на Чернігівщині

Поліція затримала серійних крадіїв на Чернігівщині

Укрінформ
Поліція Чернігівської області затримала двох раніше судимих мешканців області, які скоїли не менше десятка крадіжок з приватних будинків громадян.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

"Оперативники кримінальної поліції Чернігівської області затримали двох раніше судимих мешканців області, які скоїли не менше десятка крадіжок з приватних будинків громадян. До поліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець Броварського району Київщини. Невідомі особи проникли до його дачного будинку в селі Надинівка Козелецького району та викрали цінні речі... Поліцейські управління карного розшуку поліції області разом із колегами з Козелецької поліції вирахували та затримали підозрюваних. Ними виявилися раніше судимі мешканці Чернігова та Козелецького району", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Одесі арештували іноземця, який грабував фінустанови

У поліції зазначають, що у зловмисників було вилучено автомобіль "Ford Scorpio", на якому вони перевозили викрадені речі. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання підозрюваних поліцейські виявили велику кількість речей, викрадених з інших господарств. Підозрювані зізналися у скоєному та надали правдиві свідчення. Їх затримано відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-