У Вінницькій області цьогоріч на закупівлях через ProZorro зекономили 203 мільйони

У Вінницькій області цьогоріч на закупівлях через ProZorro зекономили 203 мільйони

Фото
Укрінформ
На Вінниччині за 9 місяців поточного року бюджетами різних рівнів у ході держзакупівель через систему ProZorro зекономлено 203 млн гривень.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«За 9 місяців поточного року за результатами проведених закупівель через систему ProZorro за рахунок коштів обласного, районних та міських бюджетів міст обласного значення економія коштів склала 203 млн грн, з яких 44%  - це кошти обласного бюджету, 32,7%  - міські бюджети міст обласного значення, 23,3% - кошти районних бюджетів», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, економія по допорогових закупівлях склала 53,3 млн грн , що становить 26,1% від загальної суми економії.

Читайте також: На Херсонщині цьогоріч увели в експлуатацію нового житла удвічі більше

Зокрема, обласний бюджет зекономив 21,3 млн грн (40% від загальної економії по допорогових закупівлях), районні бюджети - 28%, бюджети міст обласного значення - 32%.

Найбільша частка зекономлених коштів припадає на ОДА та її структурні підрозділи і заклади, які їм підпорядковані – понад 138 млн грн. Рівень економії склав 5,6% від передбачених витрат на закупівлі. Загалом ОДА та підрозділами  проведено понад 14 тисяч закупівель.

Відповідно до результатів моніторингу інформаційної бази ProZorro, Вінницька обласна державна адміністрація входить до трійки лідерів за кількістю проведених закупівель через електронну систему та посідає перше місце серед лідерів за рівнем економії коштів.

Фото: сайт Вінницької ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-