Поліція розслідує смерть головного редактора харківської газети

Поліція розслідує смерть головного редактора харківської газети

Укрінформ
У Харкові розпочато розслідування за фактом смерті 52-річного головного редактора міської комунальної газети Олега Пересади, доставленого у лікарню з вулиці.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у Головному управлінні Нацполіції України у Харківській області.

"За фактом смерті чоловіка, який напередодні доставлений у лікарню з вулиці як невідомий, без документів, порушено кримінальну справу за ч.1, ст. 115 (умисне вбивство)", - зазначили у поліції.

Проводяться, додали у поліції, первинні слідчі дії: "Якщо родичі заявлять про пограбування, буде відкрито ще одну кримінальну справу".

Як сказав директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, журналіст Олег Пересада протягом останніх 11 років працював головним редактором комунальної газети "Харьковские известия". 

Олег Пересада у 90-ті роки був одним із засновників першої у Харкові недержавної радіостанції "Радио-50", пізніше працював заступником редактора тижневика "Проспект", головним редактором газети "Бизнес-Харьков", редактором радіостанції "Мастер-радио", керівником харківського бюро всеукраїнської газети "День". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-