Херсонщина захистить деякі міста блокпостами

Херсонщина захистить деякі міста блокпостами

Воєнний стан
Укрінформ
На прикордонній з анексованим Росією Кримом Херсонщині в умовах введеного в регіоні воєнного стану навколо міст, які потребують посиленого захисту, облаштують блокпости.

Про це поінформував у четвер на брифінгу в Херсонській облдержадміністрації після завершення засідання Ради оборони Херсонської області голова ОДА Андрій Гордєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Генеральний штаб України спільно з оперативним командування «Південь» визначає зараз міста, які потребують так званої кругової оборони - через облаштування блокпостів, пунктів, скажімо так, в'їзду-виїзду в ці міста», - сказав Гордєєв.

Як він зазначив, конкретний перелік таких міст буде опубліковано пізніше.

Читайте також: Херсонщина посилює охорону портів та контроль за рухом суден

«Відповідно, нам потрібно буде це облаштувати (блокпости - ред.) і забезпечити відповідно їх експлуатацію», - сказав голова ОДА.

Як повідомлялося, 26 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила Закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях - Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській та Вінницькій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-