Суд у справі ректора Бердянського університету менеджменту перенесли

Суд у справі ректора Бердянського університету менеджменту перенесли

Укрінформ
Шевченківський районний суд м.Києва переніс розгляд справи щодо  ректора Бердянського університету менеджменту і бізнесу на 29 січня.

Про це йдеться у повідомленні САП у Facebook.

“26.11.2018 року за участю прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Шевченківському районному суді м.Києва відбувся судовий розгляд у кримінальному провадженні про обвинувачення ректора Бердянського університету менеджменту і бізнесу, яка 01.03.2016 року надала неправомірну вигоду у розмірі 10 тисяч доларів заступнику міністра освіти і науки України за сприяння у акредитації навчального закладу. Наступне засідання призначено на 29.01.2019 року”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в судовому засіданні розглядались повторні клопотання адвокатів про виклик осіб для допиту як свідків, що вже розглядались та у задоволенні яких відмовлено - у зв’язку з тим, що клопотання виходять за межі судового розгляду, у їх задоволенні відмовлено і цього разу.

У САП зазначили, що обвинувальний акт щодо цього ректора направили до суду ще 16 травня 2016 року, а дослідження доказів обвинувачення у рамках розгляду цієї справи було закінчено ще у січні 2018 року.

Уточнюється, що у рамках розгляду справи також було допитано двох свідків  та досліджено інші докази захисту, а 4 липня 2018 року було допитано підсудну.

“З цього часу стороною захисту фактично вживаються заходи до затягування розгляду справи, унеможливлення переходу до судових дебатів, в тому числі шляхом заявлення відводів та численних клопотань”, - наголосили у САП.

Читайте також: Справа Мартиненка: суд почав вивчати 200 томів письмових доказів

Раніше повідомлялося, що у 2016 році ректор Бердянського університету менеджменту і бізнесу Лідія Антошкіна пропонувала заступнику міністра Андрію Гевку хабар. Але Гевко звернувся в НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-