Проїзд на кордоні з Польщею, Словаччиною та Угорщиною ускладнений - прикордонники

Проїзд на кордоні з Польщею, Словаччиною та Угорщиною ускладнений - прикордонники

Укрінформ
Під’їзні шляхи до деяких пунктів пропуску на державному кордоні були розблоковані вночі та сьогодні вранці, однак через деякі пункти рух досі ускладений.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

«Зараз досить ускладненим залишається рух через пункти пропуску на державному кордоні з Польщею – «Шегені», «Краківець» та «Ягодин». Також обмеженим є рух через пункти пропуску «Малий Березний» та «Ужгород» - на кордоні зі Словаччиною та «Тиса», що на кордоні з Угорщиною», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: “Євробляхери” почали пропускати авто на кордон із Польщею

Зазначається, що Держприкордонслужба продовжує проводити заходи безпеки, аби не допустити жодних провокацій безпосередньо на державному кордоні.  Для цього створені ситуативні групи, а у разі розблокування цих напрямків – готові додаткові наряди прикордонників, аби забезпечити швидкий безперебійний пропуск учасникам міжнародного руху. Крім того, відбувається постійний обмін інформацією з Нацполіцією та іншими взаємодіючими органами й суміжними сторонами.

У Держприкордонслужбі закликали громадян врахувати інформацію про ускладення рух під час вибору маршруту подорожей та для обрання оптимального маршруту руху.

Читайте також: Акція “євробляхерів” на кордоні переросла у масову бійку

Як повідомлялося, 20 листопада в Україні розпочалась акція протесту власників автомобілів з іноземною реєстрацією. Вони вимагали скасувати ухвалені 8 листопада закони, що встановлюють пільговий термін розмитнення автомобілів і посилюють відповідальність за використання автомобілів на єврономерах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-