У Сєверодонецьку почали будівництво котельні на пелетах

У Сєверодонецьку почали будівництво котельні на пелетах

Укрінформ
На території загальноосвітньої школи №18 Сєверодонецька розпочато будівництво пелетної котельні, яке здійснюється за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

Таку інформацію оприлюднено на офіційному сайті Сєверодонецької міської ради.

«Згідно з договором загальна сума робіт складає 2 мільйони 670 тисяч 869 гривень. Розпочато облаштування фундаменту; розкопана траншея, завезені й монтуються фундаментні блоки. Що стосується строків будівництва котельної, підрядник обіцяє виконати свої зобов’язання протягом двох місяців, тобто до кінця року – але при сприятливих погодних умовах», - цитують автори повідомлення начальника відділу капітального будівництва Сєверодонецької міськради Андрія Ларіна.

Читайте також: Міськрада Сєверодонецька схвалила зміни до бюджету без пропозицій мера

Як зазначається, роботи виконує підрядна організація ТОВ «Укрспецсервіс» з міста Чернігів.

Будівництво котельні дозволяє розпочинати також реконструкцію шкільного басейну, який уже 10 років не функціонує, повідомили в міськраді.

Найближчим часом планується будівництво ще чотирьох котелень на пелетах: для колегіуму, міського будинку культури, ДЮСШ№1 і міської багатопрофільної лікарні. Крім того на кошти ЄІБ ведуться роботи ще по двох об’єктах. Це енергостанція ЗОШ №20 і заміна системи опалення в одному з адмінбудинків міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-