У Штепи підозрюють інсульт - слухання перенесли

У Штепи підозрюють інсульт - слухання перенесли

Укрінформ
Засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулося у зв'язку з різким погіршенням її здоров'я: попередній діагноз - інсульт.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Олександр Тананакін.

"У мене є документи про те, що стан здоров'я підзахисної різко погіршився. Вона перебуває вдома, за місцем проживання і отримує медичну допомогу у зв'язку з попереднім діагнозом інсульт", - зазначив адвокат.

За його словами, чергове засідання суду відбудеться 24 січня 2019 року о 12:00.

"Це буде підготовче засідання у зв'язку зі зміною суддівської колегії. Очікується, що буде розглянуто питання про обрання для Штепи запобіжного заходу. З різних причин запобіжний захід не обраний з січня поточного року", - додав адвокат.

Читайте також: На суд у справі Штепи не з'явилися обидва адвоката

Як повідомляв раніше Укрінформ, 26 жовтня засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулося: адвокати Олександр Шадрін та Олександр Тананакін були зайняті в інших судових засіданнях. Засідання перенесли на 22 листопада, на 12:00.

Штепа затримано 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-