На суд у справі Штепи не з’явилися обидва адвокати

На суд у справі Штепи не з’явилися обидва адвокати

Укрінформ
Засідання харківського суду у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулося - обидва адвокати зайняті в інших судових засіданнях.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"На сьогоднішнє засідання суду по Штепі не з’явилися обидва адвокати: Олександр Шадрін і Олександр Тананакін. Від одного та іншого надійшли заяви, що вони зайняті в інших судових засіданнях", - повідомили в суді.

Чергове засідання, додали в суді, відбудеться 22 листопада о 12:00.

Сама Штепа прибула на суд і після рішення про перенесення засідання відразу поїхала.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 24 вересня засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулося: не з’явилися обидва адвокати, вони зайняті в інших судових процесах.

12 червня засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулося: Штепа подала заяву, що захворіла. До суду також не з’явилися адвокати.

За словами адвоката Олександра Шадріна, має бути розглянуте питання про запобіжний захід для Штепи, оскільки попередній захід закінчився ще в січні цього року: "Штепа перебуває у Слов'янську. До рішення суду про запобіжний захід вона не зобов'язана цілодобово перебувати вдома.

5 червня після десятого відводу суддів методом електронного перерозподілу визначений новий склад суддівської колегії у справі Штепи, який розглядає її справу заново.

Читайте також: Суд у справі Штепи знову перенесли — не з'явилися адвокати

12 лютого прокурор Харківської області Юрій Данильченко заявив на прес-конференції, коментуючи той факт, що попередній запобіжний захід для Штепи - цілодобовий домашній арешт з електронним браслетом - закінчився 13 січня, а новий не обраний, що прокуратура наполягає на обранні для Штепи арешту, тобто тримання в СІЗО.

Штепа затримана 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти до Слов'янська під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-