Українцям до кінця тижня обіцяють мороз, ожеледицю і мокрий сніг

Українцям до кінця тижня обіцяють мороз, ожеледицю і мокрий сніг

Карта
Укрінформ
У четвер, 22 листопада, на території України опадів не очікується, температурні показники у різних регіонах варіюватимуться від 8° морозу вночі до 8° тепла у денну пору.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"Мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/с. Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла; на Закарпатті вдень 3-8°", - ідеться у повідомленні.

Хмарно з проясненнями буде в Україні 23-24 листопада. Опадів у ці дні теж не очікується, лише вдень 24 листопада на крайньому заході можливий невеликий дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, 24 листопада на крайньому півдні та заході 1-6° тепла; на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 4-9° вище нуля.

У неділю, 25 листопада, у західних та північних областях, а 26 листопада на всій території України пройде невеликий мокрий сніг та дощ (вдень на півдні та на Закарпатті переважно дощ). Температура вночі та вдень становитиме від 4° морозу до 2° тепла (вдень на Закарпатті та півдні країни 6-12°тепла), вночі 25 листопада у центральних та східних областях стовпчики термометрів опустяться до 4-10° морозу.

Читайте також: В Одесі через погану погоду не зміг сісти літак з Відня

У Києві та Київській області 22 листопада спостерігатиметься мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Вітер північний, 3-8 м/с, на дорогах регіону місцями ожеледиця.

Температура у столиці вдень буде 1-3° нижче нуля. По області термометри покажуть вдень від 3° морозу до 2° тепла.

За даними синоптиків, 23-24 листопада у столиці та області буде хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Вночі буде 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На 25-26 листопада у Києві та області прогнозують невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі та вдень становитиме від 4° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-