В Одесі через погану погоду не зміг сісти літак з Відня

В Одесі через погану погоду не зміг сісти літак з Відня

Укрінформ
Через погіршення погодних умов літак Embraer E195 компанії "Австрійські авіалінії" не зміг 19 листопада здійснити посадку в міжнародному аеропорту "Одеса".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в адміністрації аеропорту.

"Лайнер з Відня близько двадцяти хвилин перебував у зоні очікування аеропорту, знизившись до 900-метрової висоти. Однак через низьку видимість і сильний вітер екіпаж так і не наважився посадити літак. Тож авіарейс "Одеса - Відень" довелось скасувати", - зазначили в аеропорту.

Між тим, білоруські та польські льотчики, всупереч негоді, успішно посадили в аеропорту Boeing В377 та Embraer E195. І за розкладом вирушили у зворотній рейс.

Варто зазначити, що в Одесі зараз іде дощ, супроводжуваний сильними поривами північно-східного вітру швидкістю до 25 м/с. Керівництво мерії закликало мешканців по можливості не виїжджати на вулицю на власному автотранспорті, а в разі виїзду не залишати машини під деревами і лініями електропередач.

Читайте також: Пасажирський Boeing екстрено сів у Сінгапурі

Через негоду припинено рух трамваїв на двох маршрутах, оголошено про обмеження в роботі портів Одеси, Чорноморська та Рені. Зокрема, обмеження торкнулися лоцманського супроводу суден у портах Одеси та Чорноморська, а в Рені обмежені вантажні операції із зерновими в зв'язку з сильним дощем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-