У Херсоні мітингують проти підвищення ціни на проїзд у маршрутках

У Херсоні мітингують проти підвищення ціни на проїзд у маршрутках

Укрінформ
У Херсоні в понеділок зранку на площі біля міської ради розпочався мітинг жителів міста, які вимагають відновлення у Херсоні в повному обсязі маршрутних перевезень і повернення тарифу на проїзд у маршрутках до 4 гривень.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Чотири дні маршрутки не ходять. Скільки ми будемо терпіти?! Вимагаємо повернення тарифу до 4 гривень», — заявили учасники мітингу.

На протестний захід прийшли загалом понад 300 жителів міста. У руках учасників протестної акції — гасла «Миколаєнко (міський голова Херсона — ред.) — у відставку», «Мера Миколаєнка геть!», «Підвищення тарифу відкату не зменшує», «Прокуратура, вимагаємо кримінальних проваджень», «Ні маршрутному терору!» та інші.

Близько 10.30 учасники мітингу перейшли у велику залу міської ради, де разом із міським головою Володимиром Миколаєнком продовжили обговорення проблеми і пошук шляхів її вирішення.

Читайте також: У Херсоні маршрутники самовільно підняли ціни на проїзд

Як повідомлялося, 6 листопада 2018 року виконком Херсонської міської ради прийняв рішення підвищити вартість тарифу на перевезення пасажирів у міських маршрутках з 4 до 6 гривень у вранішній і денний час, а з 20 до 23 годин — до 8 гривень.

9 листопада 2018 року Херсонський окружний суд своєю ухвалою зупинив дію рішення виконкому Херсонської міськради від 6 листопада 2018 року № 329 до закінчення розгляду даної справи по суті.

16 листопада кілька підприємств перевізників міста самі підняли вартість проїзду у своїх маршрутках до 8 гривень, а частина перевізників взагалі перестала виводити свої автобуси на маршрути міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-