На Луганщині відбувся спільний концерт музичних коледжів Сєверодонецька й Дрогобича

На Луганщині відбувся спільний концерт музичних коледжів Сєверодонецька й Дрогобича

Укрінформ
Концерт зведеного симфонічного оркестру музичних коледжів Сєвєродонецька й Дрогобича відбувся за проектом «Змінимо країну разом», що фінансується за кошти бюджетів Львівської та Луганської областей.

Про це повідомила прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«За цим виступом стоїть величезна робота організаторів, педагогів, батьків та самих учнів обох коледжів. Директор ОКЗ «Сєверодонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва» Марина Яворська щиро подякувала обласному керівництву за організацію проекту, спрямованого на культурний обмін між навчальними закладами», - йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

Творчі колективи Сєверодонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва та Дрогобицького музичного коледжу імені Василя Барвінського отримали Почесні грамоти Луганської облдержадміністрації.

Виступ виконавців зі Львівщини, зокрема Божени Гамар, лауреата Міжнародних конкурсів, яка одразу після виступу у Сєверодонецьку братиме участь у ІІ Київ-етно-м'юзік-фесті «Віртуози фолку», та чарівний вокал Мар’яна Подоляка, володаря ІІ премії XVI Міжнародного музичного конкурсу «Євтерпа» (Італія, м. Корато, жовтень 2018 р.) вразили глядачів та викликали бурхливі оплески.

Читайте також: У Сєвєродонецьку поповнили запаси крові для поранених бійців

Вже за тиждень учні Сєверодонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва завітають до своїх нових друзів у Дрогобич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-