Екс-командир «Східного корпусу» заявив про побиття

Екс-командир «Східного корпусу» заявив про побиття

Укрінформ
Колишній командир «Східного корпусу» Олег Ширяєв заявив, що на території спорткомплексу в Харкові його побили представники «Національного корпусу».

Про це Ширяєв повідомив у Facebook.

За його словами, конфлікт виник у спорткомплексі «Локомотив», де проходить чемпіонат України з боксу.

«В приміщенні до мене підійшли представники Національного корпусу та почали погрожувати, після чого затіяли бійку», - написав Ширяєв.

Читайте також: Колишні соратники відхрестилися від екс-командира "Східного корпусу"

На сайті поліції Харківщини з’явилося повідомлення, що до правоохоронців звернувся 32-річний громадянин, який заявив про побиття 18 листопада на території спорткомплексу на вулиці Великій Панасівській. Саме там розташований спорткомплекс «Локомотив».

«Потерпілий із забоями був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. На даний час поліцейські встановлюють усі обставини бійки та осіб, причетних до неї. Інформація про подію зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання щодо її кваліфікації за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: Екс-командир "Східного корпусу" вийшов під заставу у понад мільйон

Як повідомляв раніше Укрінформ, прокуратура інкримінує Ширяєву організацію масових заворушень у Краснокутську Харківської області в грудні 2015 року зі спробою захоплення будівлі райвідділу поліції, організацію 8 вересня 2018 року незаконного збору врожаю фермерського господарства "Благодатне" в Зміївському районі Харківської області та організацію 11 вересня 2018 року рейдерського захоплення приватного елеватора, що супроводжувалося стріляниною: постраждали семеро людей, включаючи співробітника Зміївського райвідділу поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-