У Смілі зранку поновили роботи із запуску тепла - Зубко

У Смілі зранку поновили роботи із запуску тепла - Зубко

Укрінформ
У місті Сміла Черкаської області роботи по запуску теплопостачання відновлено у п'ятницю, 16 жовтня, з 07:30 ранку.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко у Facebook.

“Роботи по запуску теплопостачання відновлено сьогодні з 07:30 ранку. У робочому режимі з подачі теплоносія працює 9 котелень. Підключено газопостачання на 15 котелень (з 20), на які заживлено 8 дитсадків, 9 шкіл, 3 лікарні та 77 житлових будинків з 152. Тепло вже подано в 4 дитсадки, 5 шкіл, 3 лікарні та 47 житлових будинків”, - написав він.

Віце-прем'єр-міністр пообіцяв детально інформувати про підключення інших 5 котелень і вихід на робочий температурний режим.

Читайте також: У Смілі почалося підключення котелень до газу - Зубкo

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко у четвер доручив за кілька годин розпочати опалювальний сезон у місті Сміла Черкаської області.

У місті Сміла з понеділка, 12 листопада, запровадили надзвичайний стан через відсутність опалення. Рішення про це ухвалила міськрада Сміли. Без тепла залишилися не тільки житлові будинки, а й лікарні, дитячі садки та школи 80-тисячного міста. У школах Сміли через відсутність опалення тимчасово призупинене навчання. Жителі міста Сміла перекривали дороги, вимагаючи розпочати опалювальний сезон. У поліції поінформували, що за фактом неподання тепла в місті Сміла відкрито кримінальне провадження за ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-