Кінець тижня в Україні буде зі снігом і морозом

Кінець тижня в Україні буде зі снігом і морозом

Карта
Укрінформ
В Україні у п'ятницю, 16 листопада, невеликий мокрий сніг та дощ очікується у південній частині, Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях, температура повітря вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хмарно з проясненнями. У південній частині, Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях невеликий мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, на решті території без опадів. Вранці у Карпатському регіоні подекуди туман; на дорогах північних та центральних областей місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, у південній та східній частині пориви 15-20 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті 5-10° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві буде хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень близько 0°. На Київщині також хмарно з проясненнями. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень від 2° морозу до 3° тепла.

На вихідні дні опади в Україні не прогнозуються, лише 17 листопада у Приазов'ї, 18 листопада у західних та північних областях невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 4-9° морозу, на півдні країни 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла. На Закарпатті без опадів; температура вночі 0-5° морозу, вдень 3-8° тепла. Вітер в Україні переважно північно-східний, 3-8 м/с.

Читайте також: Сніг і ожеледиця: МВС виклало карту найбільш небезпечних доріг держзначення

На Київщині 17 листопада без опадів, 18 листопада невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, у південних, Донецькій, 20 листопада і в центральних областях невеликий мокрий сніг та дощ, 19 листопада в західних та північних областях, 20 листопада в Карпатському регіоні невеликий сніг (на Закарпатті з дощем); на решті території без істотних опадів. Температура вночі 0-6° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла, у південних областях та на Закарпатті вночі від 4° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла. В Криму невеликі опади переважно у вигляді дощу; температура вночі 0-6° тепла, вдень 4-10° тепла.

У столичному регіоні 19 листопада невеликий сніг, 20 листопада без істотних опадів. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-