Справа на мільйон: ірпінський депутат отримав підозру

Справа на мільйон: ірпінський депутат отримав підозру

Укрінформ
Прокуратура Київської області повідомила про підозру депутату Ірпінської міської ради. 

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Повідомлено про підозру депутату Ірпінської міської ради, який, будучи забудовником, не сплатив пайову участь у сумі майже один мільйон гривень до бюджету м. Ірпіня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що суб’єкт господарювання для своєї подальшої вигоди вніс завідомо неправдиву інформацію до декларації про готовність об’єкта будівництва до експлуатації.

Установлено, що депутат Ірпінської міської ради, будучи головою одного із житлово-будівельних кооперативів у м. Ірпені, з метою ухилення від сплати пайового внеску, подав до виконавчого комітету Ірпінської міської ради декларацію про готовність об’єкту будівництва до експлуатації, у якій зазначив інформацію про укладення договору, згідно з яким до бюджету міста перераховано кошти в сумі майже один мільйон гривень у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Читайте також: У мерії Конотопа побилися прибічники і опоненти мера, 50 забрала поліція

Прокуратура повідомила про підозру депутату Ірпінської міськради у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) та ч. 2 ст. 192 (заподіяння майнової шкоди у великому розмірі шляхом обману за відсутності ознак шахрайства) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-