Сміла не має мерзнути через недолугість місцевої влади - Гройсман дав доручення Зубку

Сміла не має мерзнути через недолугість місцевої влади - Гройсман дав доручення Зубку

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив віце-прем’єр-міністру Геннадію Зубку провести засідання комісії з надзвичайних ситуацій і забезпечити людей теплом у місті Сміла.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Оскільки місцева влада не здатна забезпечити людей теплом, дав доручення віце-прем’єр-міністру Геннадію Зубку провести комісію з надзвичайних ситуацій і забезпечити людей теплом у місті Сміла. Містяни не мають мерзнути через недолугість місцевої влади", - наголосив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Сміла Черкаської області з 12 листопада запроваджено надзвичайний стан через відсутність опалення. Це рішення ухвалила міськрада. Без тепла залишилися не тільки житлові будинки, а й лікарні, дитячі садки та школи міста з 80-тисячним населення. У школах Сміли через відсутність опалення тимчасово призупинене навчання. Жителі міста перекривали дороги, вимагаючи розпочати опалювальний сезон.

Читайте також: Президент доручив дати Смілі тепло за кілька годин

У поліції поінформували, що за фактом неподання тепла в місті Сміла відкрито кримінальне провадження за ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-