Херсонська ТЕЦ подала тепло лише на 14% об'єктів

Херсонська ТЕЦ подала тепло лише на 14% об'єктів

Укрінформ
Котельна Херсонської ТЕЦ, запущена учора, наразі забезпечує теплом лише 83 опалюваних об'єктів з 596, тобто 14%.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської міської ради.

"Складною залишається ситуація із АТ "Херсонська ТЕЦ". Наразі підприємство подало теплоносій до 83 об'єктів із 596, що становить 14%", - йдеться у повідомленні.

Загалом по місту, зазначають в мерії, станом на 14.30 15 листопада до опалення підключено 838 об'єктів житлового фонду та соціальної сфери із 1 363, що складає 61,5%. КП "Херсонтеплоенерго" підключило до опалення 99% об'єктів (636 із 645), "Херсонтеплогенерація" своє завдання виконала на 100%, "Теплотехсервіс" - на 80% (4 із 5 об'єктів).

Читайте також: Херсонську ТЕЦ запустили попри відсутність номінацій на газ - ОДА

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, у середу, незважаючи на відсутність номінацій на подачу газу, АТ "Херсонська ТЕЦ" розпочала роботу у штатному режимі. Котельну було запущено в роботу згідно з протоколом рішення засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Херсонцям пообіцяли, що тепло у домівки прийде вже за декілька днів.

Через відсутність опалення з 14 по 17 листопада призупинено освітній процес у 13 херсонських школах, постачальником теплоносіїв яких є АТ "Херсонська ТЕЦ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-