У Житомирі виставили на аукціон готель, в якому живуть переселенці

У Житомирі виставили на аукціон готель, в якому живуть переселенці

Укрінформ
У Житомирі на електронний аукціон «ProZorro. Продажі» виставили готель «Житомир», де проживає 88 переселенців. Натомість міська влада пропонує внутрішньо переміщеним особам гуртожитки або готова доплачувати за оренду житла.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

«На сьогодні в готелі «Житомир» проживає 88 внутрішньо переміщених осіб. У зв’язку з тим, що депутатами прийнято рішення про приватизацію майнового комплексу готелю шляхом продажу на електронному аукціоні «ProZorro. Продажі», всім внутрішньо переміщеним особам, що проживають в готелі, будуть запропоновані інші варіанти переселення», - йдеться у повідомленні.

Як розповіла заступник міського голови Вікторія Краснопір, спроможним родинам запропонували віднайти житло самостійно. Натомість тим, хто не має змоги це зробити, обіцяють переміщення до гуртожитків. Одним із варіантів буде виділення бюджетних коштів для підтримки родин при самостійному виборі місця проживання.

Читайте також: Справжніх переселенців може бути на 30-40% менше, ніж зареєстровано - Тука

У міськраді запевняють, що внутрішньо переміщені особи зможуть проживати у готелі доти, поки триває процес підготовки до електронного аукціону.

У готелі «Житомир» проживали переселенці із Криму, Донецької та Луганської областей. Максимальна кількість людей, яких приймав заклад, сягала 301. Міськрада забезпечувала людей безкоштовними обідами та сплачувала за комунальні послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-