Гройсман заявляє, що змерзлим містам дали тепло. Лишилася тільки Сміла

Гройсман заявляє, що змерзлим містам дали тепло. Лишилася тільки Сміла

Відео
Укрінформ
Подати газ на підприємства теплокомуненерго та забезпечити теплопостачання у ряді міст вдалося лише завдяки особистому втручанню представників Кабінету міністрів.

Про це на засіданні уряду сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тільки особистим втручанням (вдалося - ред.) розблокувати ситуацію. Лишилося тільки місто Сміла. Я би хотів заслухати інформацію по пуску тепла в Україні. Той абсурд, який лунає від деяких представників місцевої влади, просто не піддається жодній критиці. А заручники - люди. Я був змушений як Прем'єр-міністр займатися цими питаннями, щоб розблокувати Кривий Ріг, Павлоград, Херсон", - сказав він.

На думку Гройсмана, нинішня ситуація засвідчила, що в Україні необхідно підвищувати рівень відповідальності представників місцевої влади.

"99% мерів - нормальні і адекватні люди. А є такі, що я не розумію, навіщо вони обираються, якщо не можуть робити елементарні речі. Я вимагаю покласти цьому край, а якщо люди не можуть, ми звертатимемося до парламенту, щоб їх відсторонити", - сказав глава уряду. 

За його словами, питання постачання тепла буде одним із питань порядку денного.

"Основним питанням сьогодні є ухвалення проекту бюджету на 2019 рік у другому читанні", - додав Гройсман.

Читайте також: Нафтогаз заявляє, що через борги без газу "простоюють" 22 теплокомуненерго

Як повідомляв Укрінформ, станом на 13 листопада НАК "Нафтогаз України" не надав номінації на газ 22 теплопостачальним підприємствам з дев'яти регіонів через значну заборгованість цих компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-