У перший рейс відправиться модернізований електропоїзд Дніпро–Генічеськ

У перший рейс відправиться модернізований електропоїзд Дніпро–Генічеськ

Фото
Укрінформ
Придніпровська залізниця у суботу, 10 листопада, відправляє у перший рейс за маршрутом Дніпро – Генічеськ модернізований власними силами приміський електропоїзд ЕР2Т-7222.

Про це повідомили у прес-службі регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

«Оновлений приміський склад чотири дні на тиждень курсуватиме до Генічеська, що є однією з найбільших оздоровниць Приазов’я. Щосереди та щочетверга кінцевою станцією електропоїзда буде Мелітополь», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що з Дніпра електропоїзд вирушатиме о 7.18, до Мелітополя прибуватиме о 10.49, до Генічеська - о 12.08, зворотно відправлятиметься: з Генічеська - о 12.24, з Мелітополя - о 14.05, прибуватиме до Дніпра о 17.29.

Залізничники впевнені, що пасажири, в тому числі й маломобільні, зможуть оцінити високий рівень комфорту цього приміського потяга, про що під час капремонту та модернізації електропоїзда подбали в Нікопольському моторвагонному депо.

Так, у вагонах ЕР2Т-7222 встановлено зручні напівм’які сидіння зі склопластиковим каркасом, металопластикові вікна з двокамерними склопакетами; світлодіодне освітлення; нову систему оповіщення пасажирів з одночасною візуалізацією інформації на табло, та ін. Салони мають сучасне внутрішнє облицювання з шумо- та теплоізоляційних матеріалів, нові двері (автоматичні, салонні та тамбурні), якісне лінолеумне покриття, комфортні санвузли.

Читайте також: “Тризуб” General Electric здійснив тестовий проїзд українською колією

Ініціатива повернутися до модернізації приміських поїздів в умовах спеціалізованих депо, щоб підвищити безпеку руху та рівень сервісу для пасажирів, належить директору регіональної філії «Придніпровська залізниця» Миколі Кужавському. Роботи проведено у рамках галузевої програми системного оновлення рухомого складу для пасажирських перевезень.

Другий приміський електропоїзд на Придніпровській залізниці заплановано оновити до кінця року.

Фото: сайт Придніпровської залізниці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-