У будинок людини, яку пов'язують зі справою Гандзюк, кинули світлошумову гранату

У будинок людини, яку пов'язують зі справою Гандзюк, кинули світлошумову гранату

Укрінформ
У день похоронів Катерини Гандзюк у Херсоні невідомі кинули світлошумову гранату і кілька пляшок із запальною сумішшю у двір будинку колишнього помічника одного з депутатів ВР Ігоря Павловського, ім'я якого згадується ЗМІ у зв'язку з нападом на активістку. 

Про це повідомляє видання "Херсонці".

«7 листопада, близько дванадцятої години дня, група невідомих у балаклавах напала на будинок екс-помічника народного депутата України Миколи Паламарчука - Ігоря Павловського, якому приписують посередництво при замовленні «кислотної атаки» на Катерину Гандзюк. Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого в двір полетіла спершу імовірно світлошумова граната або вибухопакет, а потім - відразу декілька пляшок із запальною сумішшю», - йдеться у виданні.

За словами Павловського, пожежі в його житлі не сталося, але в ньому - сильне задимлення. На місці події працюють представники поліції і рятувальної служби. 

Павловський  категорично заперечує будь-який конфлікт із загиблою в.о. керуючого справами Херсонської міськради: «Катерину Гандзюк я ніколи не бачив, не знав, і ми з нею навіть жодного разу не спілкувалися по телефону».

Читайте також: Справу Катерини Гандзюк засекретять - Генпрокурор

Користувачі соцмережі Facebook виставили світлину будинку, з двору якого піднімається дим. На огорожі видно написи «вбивця», посланнями розписаний і асфальт біля будинку.

Ігор Павловський до недавнього часу був помічником народного депутата України фракції партії "Блок Петра Порошенка" Миколи Паламарчука. Кілька днів тому нардеп його звільнив.

У коментарі виданню «Новое время» Паламарчук пояснив, що звільнив Павловського, щоб той мав можливість довести слідству свою позицію.

"Та це не означає, що я поділяю обвинувачення ЗМІ на його адресу", - сказав депутат.

Фото з Facebook/ Іван Оберемко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-