Поліція з ПРООН та соціологами впроваджує нову взаємодію з громадами на Донеччині

Поліція з ПРООН та соціологами впроваджує нову взаємодію з громадами на Донеччині

Фото
Укрінформ
У Донецькій області поліція спільно з ПРООН та соціологами впроваджує новий проект взаємодії з громадами.

Про це у вівторок повідомили в поліції Донецької області.

«Поліція Донеччини спільно з соціологами та ПРООН впроваджує новий проект взаємодії з громадами. В рамках проекту сьогодні у Слов'янську був презентований «пілотний» варіант нового звіту поліції перед населенням», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція затримала групу серійних викрадачів авто у Києві та області

Зазначено, що цей проект був розроблений фахівцями Харківського інституту соціальних досліджень (ХІСД) та має на меті підвищити рівень відчуття безпеки в громадах і довіру жителів до поліції.

Разом з ПРООН інститут впроваджує проект, спрямований на покращення взаємодії поліції та громад регіону. Наразі робота ведеться у двох «пілотних» районах - Слов'янському та Великоновосілківському. Перший звіт перед громадою нового зразка буде розроблено на основі службової діяльності Слов'янського відділу поліції.

Участь в обговоренні проекту взяли керівники структурних підрозділів Головного управління Нацполіції в Донецькій області, представник програми розвитку ООН (ПРООН) Михайло Карелін, директор ХІСД Денис Кобзін.

У поліції зазначили, що згідно з останніми результатами соціологічних опитувань на території Слов'янська та району, 50% місцевих жителів найбільше побоюються крадіжок свого майна, 36% турбуються про повернення активних бойових дій, 18% опитуваних серед головних визначили такі проблеми, як загрозу потрапити у ДТП або стати жертвою вуличного злочину.

Представник ПРООН Михайло Карелін розповів також про програми з безпеки, що реалізуються міжнародними організаціями спільно з поліцейськими на території Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-