На Одещині горів маслозавод - ДСНС

На Одещині горів маслозавод - ДСНС

Фото, відео
Укрінформ
У селі Нові Біляри, що поряд з портом "Южний", увечері загорілось масло в компресорній маслозаводу компанії «Дельта Вільмар», а потім вогонь перекинувся на інші дільниці підприємства, зокрема, спалахнув цех з виробництва маргарину.

Однак завдяки злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділи рятувальників, що мали мали в своєму розпорядженні 22 машини, лавину вогню вдалось локалізувати і станом на 23 год. приборкати, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Одеській області.

"Повідомлення про пожежу на території маслозаводу ТОВ «Дельта Вільмар» надійшло до Служби порятунку «101» о 19 год. 39 хв. Через чверть години на місце виклику прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи, які встановили, що інтенсивно горить масло в компресорній. Адміністрацією заводу здійснена евакуація персоналу, а рятувальники приступили до гасіння пожежі", - зазначили в ДСНС.

На Одещині горів маслозавод / Фото: Думская

Читайте також: У більшості областей переважатиме висока пожежна небезпека

Негайно був організований штаб пожежогасіння, утворено 4 оперативні дільниці. До місця пожежі прибули 2 пожежні потяги та інша пожежно-рятувальна техніка, а з території підприємства відправлено цистерни з пальмовою олією.

Площа загоряння склала 1500 кв. метрів. Пожежу локалізовали о 22 год. 40 хв.

До гасіння пожежі було залучено від ГУ ДСНС 22 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 75 чоловік особового складу. Загиблих та постраждалих немає.  

Читайте також: У Ріо-де-Жанейро горіла лікарня, є загиблі

Ситуація на контролі ДСНС -  загрозу розповсюдження вогню усунуто. Витоку шкідливих речовин не зафіксовано.

До слова, до структури компанії ТОВ «Дельта Вільмар» входить два заводи - один з переробки тропічних олій, інший - по переробці олійних культур, а також комплекс з перевалки рослинних олій в порту Южний. Всі підприємства розташовані в с. Нові Білярі, яке  знаходиться в 30 км від Одеси.

Фото: ДСНС, Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-