В компанії Kinopoint розповіли деталі смертельного інциденту у Львові

В компанії Kinopoint розповіли деталі смертельного інциденту у Львові

Ексклюзив
Укрінформ
Бійка у Львові між нетверезим освітлювачем компанії Kinopoint та перехожим, що призвела до летальних наслідків, сталася у позаробочий час.

Про це йдеться в офіційній заяві компанії Kinopoint, яку отримав Укрінформ у відповідь на запит. 

“З 29 жовтня по 3 листопада компанія "Кінопойнт" забезпечувала локаціями зйомки фільму "Аташе" у Львові на замовлення ізраїльської компанії La Comedia Production LTD. 30 жовтня знімальний день завершився о 22:00. 31 жовтня о 4:20 один із учасників київської бригади освітлювачів, задіяної у проекті, став учасником бійки у нетверезому стані, що призвела до летальних наслідків. Прикрий інцидент стався у позаробочий час. Співчуваємо родині загиблого та зі свого боку готові сприяти слідству”, - йдеться в заяві.

Читайте також: У Львові заарештовано зловмисника, який під час зйомок фільму вбив перехожого

Як повідомили Укрінформу в обласній поліції, НП  сталася перед головним входом до готелю “Львів”, де мешкала знімальна група. “Тоді між двома компаніями чоловіків виник словесний конфлікт. Під час перепалки нетверезий 35-річний киянин наніс ножове поранення “опоненту”, від якого 29-річний львів'янин  помер на місці”, - зазначило джерело.

За його словами, встановити особу підозрюваного  допомогли записи із камер спостереження готелю.   

Зйомки серіалу “Аташе” у Львові велись на декількох локаціях - у Палаці Потоцьких, перед оперним театром та театром імені Лесі Українки. 

За клопотанням обласної прокуратури Львівщини Галицький райсуд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді двомісячного тримання під вартою. Пояснити мотиви свого вчинку  на першому допиті він відмовився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-