У Тернополі страйкують водії маршруток

У Тернополі страйкують водії маршруток

Укрінформ
У Тернополі страйкують водії маршруток, які не задоволені рішенням місцевої влади повернути попередні тарифи за проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Так, ми не задоволені тим, що знову будуть старі тарифи. ...Ті підвищені ціни на проїзд хоч якось нам би компенсували затрати на бензин, запчастини, які піднімаються і піднімаються, а зарплата не змінюється. Розуміємо і людей, то нехай йдуть у мерію і там все з’ясовують», - сказав кореспонденту агентства один із водіїв приватного перевізника, машини якого не вийшли на маршрут, Василь Ванюта.

Наразі містом курсують муніципальні тролейбуси, які зараз переповнені, і містяни переважно добираються до місця роботи пішки.

Коментуючи ситуацію, один із співорганізаторів акції щодо повернення тарифів до колишніх розцінок Олег Синовець сказав кореспонденту агентства, що активісти закликали власників авто на безоплатній основі дорогою підбирати людей, а пенсіонерів утриматися сьогодні від поїздок у тролейбусах через очевидну переповненість.

Зараз у соцмережах ширяться пропозиції знову йти до мерії, щоб чиновники оперативно вирішили транспортну проблему.

Читайте також: У Тернополі під мерією знову вимагають знизити вартість проїзду

Як повідомляло агентство, через підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті до 8-9 гривень в тролейбусах та маршрутках відповідно, в Тернополі відбулося 5-тисячне віче, після чого влада прийняла рішення про повернення старих розцінок на проїзд у муніципальному транспорті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-