У Тернополі під мерією знову вимагають знизити вартість проїзду

У Тернополі під мерією знову вимагають знизити вартість проїзду

Укрінформ
У Тернополі зранку городяни пікетують мерію, протестуючи проти підвищення вартості проїзду в маршрутках до 9 грн і тролейбусах - до 8 грн.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вчора у центрі Тернополя ми провели багатотисячне віче, на якому висловили загальне незадоволення тим, що у Тернополі без усякої гласності чи обгрунтувань влада підвищила ціну на проїзд у маршрутках та тролейбусах. Це вже дістало всіх. Прийшли сюди, щоб чиновники відмінили своє ганебне рішення, коли тарифи у Тернополі стали чи не найвищими в Україні, тоді як в сусідніх Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку – такі тарифи у 2-3 рази нижчі», - сказав кореспонденту агентства один із співорганізаторів акції, громадський активіст Олег Синовець.

Зараз група уповноважених громадою активістів пішла на розмову із мером та відповідальними працівниками міської транспортної служби.

Після завершення перемовин учасники блокування мерії вирішать, як їм діяти далі.

Читайте також: Понад п'ять тисяч мешканців Тернополя вийшли на вулиці через вартість проїзду

Як повідомлялося, напередодні у середмісті Тернополя зібралося понад 5 тис. городян із вимогою відмінити підвищені тарифи на проїзд у громадському транспорті. Упродовж години учасники віче блокували центральну вулицю міста.

За рішенням виконкому міської ради, з 1 листопада тариф на проїзд у громадському транспорті Тернополя став одним із найвищих в Україні - 8 грн у тролейбусі та 9 грн за проїзд в маршрутному автобусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-