На Київщині знешкодили канал передачі нелегалів до країн ЄС

На Київщині знешкодили канал передачі нелегалів до країн ЄС

Укрінформ
Працівники слідчого управління поліції Київщини перекрили канал переправлення іноземців через державний кордон України до країн ЄС.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

“Правоохоронці затримали трьох уродженців Пакистану віком 45-49 років, які організували незаконний бізнес. Переміщення одного нелегального мігранта поза пунктами пропуску коштувало 3500 доларів. Чоловіки погоріли на спробі переправити вісьмох нелегалів-земляків”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ видворила з України "злодія в законі"

Зазначається, що в Україні мігранти проживали у столиці, на орендованих зловмисниками квартирах та без відповідних дозвільних документів.

Уточнюється, що переправити пакистанців мали до Закарпатської області, щоб передати провіднику для переміщення через держкордон України.

Оперативники провели 10 санкціонованих обшуків та вилучили речові докази – документи, записники, мобільні телефони та гроші, здобуті злочинним шляхом.

Триває розслідування в рамках відкритого за ч.2 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Учасникам злочинної групи загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-