Через “замінування” евакуювали понад 3 тисячі жителів Херсона

Через “замінування” евакуювали понад 3 тисячі жителів Херсона

Укрінформ
У Херсоні через повідомлення про замінування торговельного центру та гуртожитків університету евакуювали 3230 людей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Херсонській області.

"Сьогодні близько 15:30 на електронну адресу Департаменту патрульної поліції надійшли листи з інформацією про замінування у Херсоні гуртожитків Державного університету та торгівельного центру. Для перевірки інформації на вказані об’єкти виїхали представники екстрених служб. Під час обстеження торгово-розважального центру було евакуйовано 3000 громадян. Охорону публічного порядку забезпечували 25 поліцейських. Під час перевірки двох гуртожитків Державного університету було евакуйовано 230 чоловік. Охорону порядку здійснювали 37 поліцейських", - зазначається у повідомленні.

Вибухотехніки та кінологи обласного главку поліції ретельно обстежили будівлі та прилеглі території. Жодних вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявлено. Обидва повідомлення про замінування не підтвердились.

Читайте також: Поліція затримала "мінера" Бессарабського ринку

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення - ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-