П’ятеро поранених: поліція пояснила, чому

П’ятеро поранених: поліція пояснила, чому "мовчала" про стрілянину в лісосмузі Краматорська

Укрінформ
У лісосмузі біля очисних споруд 5 жителів Краматорська отримали вогнепальні поранення, здійснені невстановленою особою. НП сталася ще 27 жовтня, проте, на 1 листопада поліція її так і не прокоментувала.

Кореспондент Укрінформу поцікавився такою позицією у прес-службі Слов'янського відділення поліції Донецької області.

"Так, 27 жовтня о 20.30 у поліцію надійшло повідомлення від медиків "Швидкої допомоги" м.Слов'янська про те, що в лісосмузі біля очисних споруд на кордоні між Слов'янськом і Краматорськом невстановлена особа здійснила постріли з невідомого предмета по групі людей. Потерпілі - це п'ятеро жителів Краматорська з 1994 по 2000 роки народження, молодшому - 18 років. Інформації про цей злочин на офіційному сайті немає, оскільки він не розкритий", - сказав співрозмовник прес-служби.

При цьому він додав, що цю інформацію ніхто не приховував, вона внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) КК України.

У поліції підтвердили, що всі постраждалі отримали поранення в ноги різного ступеня тяжкості і зараз знаходяться в лікарні. Стріляли з мисливської рушниці, оскільки на місці інциденту знайдено пижі.

Читайте також: Поліція розслідує нічну стрілянину в Бердянську як замах на вбивство

"Ймовірно, ці п'ятеро осіб у лісі займалися вирубкою лісу, хоча вони заперечують це, говорять, що рибу ловили. За їх версією, вони купалися, а їх розстріляли. Не можуть описати, хто і навіщо", - додали в поліції. Також розповіли, що на місці події виявлено обгорілий вантажний автомобіль "Газель" постраждалих, який підпалили ті ж невідомі особи.

Поліція проводить розслідування, встановлює деталі події і сподівається на активне співробітництво зі слідством постраждалих, які поки що від цього ухиляються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-